Ishodi učenja

INTER-OUTCOMES

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Vijesti Generalno
Generalno

Održana završna radionica u sklopu projekta

E-mail Print PDF

U četvrtak i petak (29. - 30.01.2009.) na Fakultetu organizacije i informatike održana je završna radionica projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima - INTEROUTCOMES".


Program radionice možete vidjeti ovdje (pdf, 39KB)

Slike:

 

Izdana je knjiga Ishodi učenja u visokom školstvu

E-mail Print PDF

Ova knjiga je nastala kao rezultat rada na projektu Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima INTER-OUTCOMES koji se izvodio na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu u razdoblju od veljače 2008. do veljače 2009. godine, a bio je financiran je od strane Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske. Partnerske institucije na projektu su bile Prirodoslovno-matematički fakultet – Matematički odjel Sveučlišta u Zagrebu i Fakultet elektrotehnike i računarstva  Sveučilišta u Zagrebu. Voditeljica projekta je bila prof.dr.sc. Blaženka Divjak s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Read more...
 

Završna radionica projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima - INTEROUTCOM

E-mail Print PDF

U četvrtak i petak (29. - 30.01.2009.) na Fakultetu organizacije i informatike održat će se završna radionica projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima - INTEROUTCOMES".


Program radionice možete vidjeti ovdje (pdf, 39KB)

Prijavni obrazac za radionicu (doc, 27KB)

 

Održan okrugli stol "Kompetencije informatičara za tržište rada"

E-mail Print PDF

U Varaždinu je 25. rujna 2008. godine na Fakultetu organizacije i informatike, u okviru projekta Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima, održan okrugli stol Kompetencije informatičara za tržište rada.

 

Slike s okruglog stola >>

 

Zaključci s okruglog stola >>

Read more...
 

Okrugli stol o ishodima učenja

E-mail Print PDF
U sklopu međunarodne znanstvene konferencije CECIIS 2008 koja se održava na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu u četvrtak 25. rujna 2008. godine održat će se okrugli stol Kompetencije informatičara za tržište rada. Na okruglom stolu će sudjelovati menadžeri i predstavnici vodećih hrvatskih tvrtki, a fokus rasprave biti će usmjeren na očekivanja poslodavaca, znanja, vještine i ishode učenja koje poslodavci očekuju i traže od diplomiranih studenata. Više informacija o terminu i načinu prijave za okrugli stol biti  će objavljeno na web mjestu projekta Ishodi učenja i web mjestu konferencije CECIIS 2008.
 

Radionica o ishodima učenja na FER-u

E-mail Print PDF

 

U ponedjeljak, 07. srpnja 2008. godine na FER-u će se održati radionica o ishodima učenja u sklopu projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima INTER-OUTCOMES".

Projekt uz potporu Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske zajednički realiziraju Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, Fakultet elektrotehnike i računarstva i PMF - Matematički odjel Sveučilišta u Zagrebu. Cilj je radionice sveučilišne nastavnike upoznati s konceptom obrazovnih ishoda na razini visokog obrazovanja.

 

Opširnije o radionici pročitajte na web stranicama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

 

Na PMF-u održana je 11. travnja 2008. radionica Ishodi učenja u visokom obrazovanju

E-mail Print PDF

U sklopu projekta Ishodi učenja finaniranog od strane NZZ, na PMF – Matematičkom odjelu Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: PMF – MO) održana je 11. travnja 2008. radionica Ishodi učenja u visokom obrazovanju u trajanju od 6 sati.

Read more...
 

Radionica o ishodima učenja na PMF-u

E-mail Print PDF

U petak, 11. travnja 2008. s početkom u 12:00 sati u predavaonici 201 PMF - Matematičkog odjela, održat će se radionica pod naslovom "ISHODI UČENJA U VISOKOM OBRAZOVANJU".

Radionica je organizirana u sklopu projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima INTER-OUTCOMES" kojeg financira Nacionalna zaklada za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske.

Read more...
 

Održana prva radionica o ishodima učenja

E-mail Print PDF

U Petak, 22.02.2008. godine, na Fakultetu organizacije i informatike održana je prva radionica o ishodima učenja organizirana u sklopu projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima INTER-OUTCOMES".

Read more...
 

Radionica o ishodima učenja

E-mail Print PDF

U Petak, 22.02.2008. godine, na Fakultetu organizacije i informatike održat će se radionica o ishodima učenja.

Radionica je organizirana u sklopu projekta "Ishodi učenja u interdisciplinarnim studijskim programima INTER-OUTCOMES", a predviđeno trajanje je od 9:30 do 16:00 sati.

Read more...